Untitled
17 mei 2014
week 47: 02 t/m 08 mei

Op 02 mei zijn we bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen, samen met tante Maartje en Eline. Laura heeft gezellig mee een boterhammetje gegeten en daarna heeft oma haar de fles gegeven. Ik ben even boodschappen gaan doen met Bas, terwijl Laura bij oma en tante Maartje bleef. Thuis heeft Laura veel plezier gehad met een ballon. Ze kroop daar iedere keer naar toe, maar als ze de ballon wilde pakken, sloeg ze hem juist weer verder weg.
We zijn op 03 mei naar De Speuldries geweest. Het was druk en Laura heeft nergens in/op gezeten; ze heeft in de kinderwagen van het zonnetje zitten genieten. ’s Avonds heeft Bas in het grote bad gezeten, terwijl Laura in het babybadje zat. Zo zaten ze toch tegelijk in bad en konden ze naar elkaar kijken. Laura hing de gordijnen steeds in haar badje en voordat Bas en Laura klaar waren, stond de hele badkamer weer blank…
We zijn op 04 mei naar de verjaardag van Lars geweest. Laura is erg lief geweest! Ze heeft lekker op de grond wat rond gerold en gespeeld. Ze was erg vrolijk.
Op 05 mei zijn we naar de winkel gewandeld. Laura heeft niet zoveel geslapen vandaag, maar wel fijn gespeeld.
Op 06 mei zijn we bij Mariëlle en Melissa op bezoek geweest. Laura heeft lekker rondgekropen. ’s Middags kwamen opa en oma Van Aerle, tante Maartje en Eline op bezoek. We hebben een rondje door het huis gemaakt om te laten zien waar alles ligt, voor als ze straks bij ons in huis zijn als Mark en ik het weekend naar Florence zijn.
Laura heeft op 07 mei overdag goed geslapen en fijn gespeeld. Omdat Mark ’s avonds niet thuis was, heb ik Bas en Laura om de beurt in bad gedaan. Eerst ging Laura in het babybadje. Bas heeft goed geholpen: hij had wc-papier aangegeven toen Laura gepoept had, hij heeft een washandje gebracht toen ik hem daarom vroeg en hij had uit zichzelf ook nog een handdoek voor Laura gegeven (wat eigenlijk gewoon een washandje was, maar het idee was erg goed ;-)).
Op 08 mei hebben we ’s morgens boodschappen gedaan. Laura heeft weer goed geslapen overdag. Ook heeft ze veel gekropen en fijn gespeeld.
Laura is zo’n vrolijk meisje! Als ze moe is, wordt ze wat hangerig/huilerig, maar als je haar dan in haar bedje legt, valt ze vrijwel altijd zonder mopperen snel in slaap. Verder speelt ze graag en is ze steeds mobieler. Ze rolt en tijgert er zijn best op los. Ook zet ze steeds haar knietjes eronder en probeert echt te kruipen. Uit zichzelf gaan zitten, lukt nog altijd niet. Ze komt een heel eind, maar net dat laatste stukje doet ze niet.
Laura is grote fan van de giraffe van de puzzel van Bas. Die haalt ze er steeds uit en daar blijft ze mee rond kruipen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative